Boxer TV - nyt digital HD tv

Læs om Boxer TV - den nye udbyder af digital hd tv

Boxer TV logoDen 1. november kom der en ny udbyder af digital tv på det danske marked: Boxer TV.

TV-udbyderen tilbyder en ny måde at få en TV-pakke: Man sammensætter selv sin TV-pakke af de tv-kanaler, der er tilrådighed. 

Til top

Sammensæt din egen digitale TV-pakke

Som kunde får man mulighed for at sammensætte sin egen pakke af TV-kanaler. Man kan vælge en mini-pakke med kun fire kanaler, eller man kan vælge alle 29 kanaler fra udbyderen (foruden de gratis kanaler, man kan modtage uden Boxer). For hver kanal udover de fire betaler man et beløb.

Man kan derved undgå de store og dyre TV-pakker, som mange kun vælger pga. nogle få kanaler i pakken. Prisen for den mindste pakke hos Boxer TV bliver op til halvdelen af en YouSee digital pakke.

Inden du bliver alt for glad for disse priser, så bør du også lige læse Boxer TV's priser forklaret i detaljer.

Til top

Digital TV med jordbaseret sendesignal

boxer tv med antenneSignalet fra Boxer TV modtages med en stueantenne, en loftsantenne eller en antenne på taget. Dvs. at der ikke er brug for at have en satellit eller a kabeltv installeret.

Hvis man bliver kunde hos Boxer TV, får man modtageudstyr, der kan modtage fra det digitale sendesignal. Man behøver derfor ikke nødvendigvis have et HD fjernsyn med digital TV-tuner for at kunne se TV med antenne.

Det betyder også, at hvis man tager i sommerhus eller i campingvogn, vil man kunne tage sit udstyr med sig og se HD TV med Boxer, hvor man har lyst.


Til top

Boxer TV og digitalt tv i Danmark

Fra 1. november 2009 var det ikke længere muligt at modtage TV i Danmark med en analog antenne. Dvs. at hvis man ikke har kabeltv, satellit-tv eller er med i en antenneforeningen, kan man kun se fjernsyn med en digital TV-modtager.

En digital tv-modtager kan være en TV-tuner af typen DVD-T, der enten kan være en del af den nye fladskærm eller som en ekstern tuner til sit gamle fjernsyn.

Den kan også være en modtager-boks, som den man kan få fra Boxer TV, der både kan bruges til det nye TV eller til et gammelt analogt fjersyn.
Boxer TV er udpeget af staten til at varetage det digitale sendenet i Danmark.
Det er et datterselskab af svenske Boxer TV Access - og de ejes igen af Teracom - som igen ejes af den svenske stat.

Det nye digitale sendenet giver nogle ekstra kanaler - med eller uden Boxer TV: DR Update, DR Kultur, DR Ramasjang, DR HD og Folketingskanalen.

Læs mere om digital tv.
Til top

Modtagerbokse fra Boxer

Modtagerboksene kan fås gratis eller billigt ved kundeoprettelse hos Boxer TV

Sagem ITD 84 HD - Digital modtagerboks

Boxer tv modtagerboks Digital modtagerboks (set-top box), der kan modtage TV, der sendes i det nye MPEG4-format. 

Boksen er uden intern harddisk og indeholder en enkelt digital TV-tuner.

Sagem DTR 94160TA HD - PVR modtagerboks

boxer tv PVR modtagerboks Digital modtagerboks (set-top box), der kan modtage HD-TV og udsendelser, der sendes i det nye MPEG4-format. 

Denne boks har en intern harddisk samt to digitale tv-tunere, hvilket betyder, at der kan optages tv-programmer på boksen - også mens der ses et andet program. Derudover kan man spole tilbage i tv-programmer, man er i gang med at se, eller man kan pause et program og vende tilbage til same sted.

Brugervejledning og manual

Her kan du downloade brugervejledning og manual til modtagerboksene fra Boxer TV.


Læs også om


Til top

Eksterne links om Boxer TV